Powrót do

Galeria zdjęć:

Pełen ekran
Narodową potrawą Hondurasu są tamales, gołąbki z mąki kukurydzianej w liściach bananowca oraz pikantna pasta z czerwonej fasoli
Fot.: Mikołaj Długosz
Slajd: 3/4
Pomysł na walentynki: Delfin Okoliczne wyspy można z łatwością zwiedzić łodzią. W większości hoteli można zamówić wodną taksówkę na kilka godzin lub na cały dzień Narodową potrawą Hondurasu są tamales, gołąbki z mąki kukurydzianej w liściach bananowca oraz pikantna pasta z czerwonej fasoli Z daleka kolibra można łatwo pomylić z dużym owadem. Ale charakterystyczny trzepot skrzydełek i piski, jakie z siebie wydaje, szybko uzmysłowią  nam, że mamy do czynienia z ptakiem

Zobacz więcej miniatur

Narodową potrawą Hondurasu są tamales, gołąbki z mąki kukurydzianej w liściach bananowca oraz pikantna pasta z czerwonej fasoli

Narodową potrawą Hondurasu są tamales, gołąbki z mąki kukurydzianej w liściach bananowca oraz pikantna pasta z czerwonej fasoli

Tweetnij