Powrót do

Galeria zdjęć:

Pełen ekran
Peru - tu kawę parzy się z esencji kawowej.
Fot.: Jupiterimages
Slajd: 2/10
Każda kawa smakuje inaczej. Peru - tu kawę parzy się z esencji kawowej. Nepal i Himalaje. Najbardziej rozgrzewająca kawa świata, z dodatkiem gorącego mleka i czekolady w pr Kolumbia. Najlepsza kawa świata. Brazylia. Kawa o piekielnej mocy i słodka jak syrop; niebiańsko dobra. USA. Kawa po amerykańsku, z dużą ilością wody (bardzo dobra!). Kanada. Kawa pachnąca żywicą. Kawa, którą piłam na afrykańskiej sawannie, pochodziła ze słynnej plantacji Karen Blixen. Tunezja. Aromatyczna kawa z kardamonem. RPA. Kawa po zulusku, z pazurem.

Zobacz więcej miniatur

Peru - tu kawę parzy się z esencji kawowej.

Peru - tu kawę parzy się z esencji kawowej.

Tweetnij